ΠΛΟΗΓΗΣΗ: Ποιοι είμαστε;

Ποιοι είμαστε;

Το μόνο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Κιλκίς με Άγγλο καθηγητή με 27 χρόνια πείρας στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο Κιλκίς!

Tο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΠΟΡΤΑΡΙΝΟΥ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1992 με τη διδασκαλία της ιταλικής και γαλλικής γλώσσας και χάρη στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και την πανεπιστημιακή κατάρτηση των υπεύθυνων, Αντώνη Πορταρινού για την ιταλική και Χριστίνας Πορταρινού για τη γαλλική, βρέθηκε στην κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, σχετικά με τις παραπάνω γλώσσες. Το γεγονός αυτό το επιβεβαιώνουν άλλωστε οι επιτυχίες των μαθητών μας όλα αυτά τα χρόνια. Προστέθηκε κατόπιν στις γλώσσες που διδάσκουμε η αγγλική γλώσσα, η οποία διδάσκεται στους μικρούς μαθητές από πολύ έμπειρη καθηγήτρια, τη Γεωργία Ρεκάλου, και για τις μεγαλύτερες τάξεις από τον πιο έμπειρο Άγγλο (φυσικό ομιλητή) στο Κιλκίς, τον Bryan Hollamby, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Πορταρινού και διδάσκει τη γλώσσα του εδώ και 27 χρόνια στο Κιλκίς με κορυφαία επιτυχία και ο οποίος έχει γίνει γνωστός στην πόλη μας ως εξαιρετικός καθηγητής της αγγλικής. Μάλιστα στις μικρές τάξεις γίνεται και συνδιδασκαλία της αγγλικής γλώσσας από τη Γεωργία Ρεκάλου και τον Bryan Hollamby για να αποκτήσουν οι μικροί μαθητές την καλύτερη αγγλική προφορά και απόλυτη άνεση στην επικοινωνία με φυσικό ομιλητή της αγγλικής από την αρχή. Παράλληλα διδάσκουμε και την ισπανική γλώσσα.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΠΟΡΤΑΡΙΝΟΥ οι γλώσσες που διδάσκουμε αντιμετωπίζονται όχι μόνο σαν ζωντανή επικοινωνία, αλλά και σαν τρόπος διάδοσης της κουλτούρας και του πολιτισμού των διάφορων χωρών όπου μιλιούνται. Στο Κέντρο μας θα δείτε ότι ξεχωρίζουμε από άλλα φροντιστήρια ξένων γλωσσών στο σημείο αυτό: ο Αντώνης Πορταρινός σπούδασε την ιταλική γλώσσα σε πανεπιστήμιο στην Ιταλία, η Χριστίνα Πορταρινου τη γαλλική γλώσσα για έξι χρόνια σε πανεπιστήμιο στο Παρίσι, και ο Bryan Hollamby γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βρετανία, οπότε ειναι λογικό οι καθηγητές μας να έχουν πραγματική γνώση όχι μόνο των επιμέρους γλωσσών αλλά και των πολιτισμών, εθίμων και λαών των χωρών όπου μιλούνται οι γλώσσες που διδάσκουν.

Δοκιμάστε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πείρα
στην ξενόγλωσση εκπαίδευση!

Σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδας:
Bryan Hollamby