ΠΛΟΗΓΗΣΗ: Σπουδές Αγγλικής Γλώσσας

Σπουδές Αγγλικής Γλώσσας

Στους καιρούς μας, όλοι ξέρουμε ότι η αγγλική γλώσσα αποτελεί ένα απαραίτητο προσόν και στον επαγγλεματικό χώρο και στην καθημερινή ζωή μας. Όλο και περισσότερο, απαιτείται να έχει κανείς ένα πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής για διαφόρων ειδών θέσεις εργασίας. Παράλληλα, στα ταξίδια η αγγλική γλώσσα είναι αυτή που χρησιμοποιείται για τη συνεννόηση μεταξύ των περισσότερων ανθρώπων. Συνεπώς, είναι άκρως σημαντικό να μάθει κανείς σωστά την αγγλική γλώσσα - όχι μόνο για να πάρει ένα πιστοποιητικό αλλά για να μπορέσει να συνεννοηθεί με άνεση στα αγγλικά. Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΠΟΡΤΑΡΙΝΟΥ διδάσκουμε ΓΝΗΣΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ - διδάσκει ο Bryan Hollamby, ο πιο έμπειρος Άγγλος καθηγητής στο Κιλκίς, με 27 χρόνια πείρας στο χώρο της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και με κορυφαίο ποσοστό επιτυχίων στους μαθητές του (π.χ. 100% επιτυχίες με όλους τους μαθητές του που έδωσαν Proficiency τα τελευταία 5 χρόνια).

Στα τμήματα της αγγλικής γλώσσας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΠΟΡΤΑΡΙΝΟΥ οι μαθητές παρακολουθούν μάθημα αγγλικών στα αγγλικά, όχι στα ελληνικά όπως γίνεται σε πολλά άλλα φροντιστήρια. Μαθαίνουν να χρησιμοποιούν οι μαθητές μας γνήσια αγγλικά, με γνήσια αγγλική προφορά, χρησιμοποιώντας γνήσιους ιδωματισμούς και φυσιολογικά αγγλικά όπως τα μιλάει ένας Άγγλος. Ακούνε συνέχεια την αγγλική γλώσσα μες στο μάθημα κι έτσι αποκτάν φυσιολογικά την ικανότητα κατανόησης της αγγλικής.

Άλλη μια σημαντική διαφορά στο μάθημα των αγγλικών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΠΟΡΤΑΡΙΝΟΥ έγκειται στην εξελιγμένη χρήση της τεχνολογίας. Είμαστε το ΜΟΝΟ φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Κιλκίς το οποίο παρέχει λεπτομερείς σημειώσεις γραμμένες σε Η/Υ για το ΚΑΘΕ μάθημα για τις τάξεις Β, C, D Lower, Advanced και Proficiency. Οι σημειώσεις παρέχονται στους μαθητές μέσω Διαδικτύου και ο κάθε μαθητής έχει όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να τις προσπελάσει (κάντε κλικ ΕΔΩ να δείτε ένα παράδειγμα των σημειώσεων από ένα μάθημα). Οι σημειώσεις αυτές παράγονται, επί το πλείστον, αυτόματα στον Η/Υ, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με μεγάλη οθόνη και συνεπώς εμφανίζονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια του μαθήματος - καταργείται ο παραδοσιακός άσπρος πίνακας. Μέσω των σημειώσεων αυτών, ο μαθητής (και ο γονέας!) ξέρει τι ακριβώς έχει ο μαθητής να κάνει για το επόμενο μάθημα. Παράλληλα, και μέσω των σημειώσεων και ανεξάρτητα απ' αυτές, ο κάθε μαθητής μας έχει πρόσβαση σε τεράστιο αρχείο πληροφοριών για τη γραμματική και το λεξιλόγιο της αγγλικής, ένα απαράμιλλο αρχείο που έχει συντάξει ο Bryan Hollamby κατά τη διάρκεια σχεδόν τριών δεκαετίων δραστηριοποίησής του στο χώρο της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας.
Διατίθεται παράλληλα στους μαθητές μας βιντεοθήκη με πάνω από 4.000 ώρες σε ντοκυμαντέρ, σειρές και έργα στα αγγλικά (παρέχονται σε "φλασάκι" για Η/Υ), ραδιοθήκη με πάνω από 6.000 ώρες ραδιοφωνικά προγράμματα για μεγάλη γκάμα θεμάτων από το βρετανικό και αμερικάνικο ραδιόφωνο (παρέχονται σε "φλασάκι" για Η/Υ) καθώς και πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη αγγλικής και αμερικάνικης λογοτεχνίας.

Πολύ απλά, κανένα άλλο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Κιλκίς δεν προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
.

Ποια πτυχία της αγγλικής γλώσσας διδάσκουμε;

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΤΥΧΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
A1 Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επίπεδο A1
A2 University of Cambridge Key English Test for Schools (KETfS)
Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επίπεδο A2
B1 University of Cambridge Preliminary English Test for Schools (PETfS)
Hellenic-American Union BCCE
EdExcel Level 2 (Pearson Tests of English)
Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επίπεδο Β1
B2 Cambridge First Certificate in English for Schools (FCEfS)
Michigan Examination for the Certificate of Competency in English (ECCE)
EdExcel Level 3 (Pearson Tests of English)
Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επίπεδο Β2
C1 University of Cambridge Certificate in Advanced English (CAE)
Hellenic-American Union ALCE
EdExcel Level 4 (Pearson Tests of English)
Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επίπεδο Γ1
C2 University of Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE)
University of Michigan Examination for the Certificate of Proficiency in English (ECPE)
EdExcel Level 5 (Pearson Tests of English)

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
International English Language Testing Service (IELTS)

Test of English as a Foreign Language (TOEFL)

Test of English for International Communication (TOEIC)

Δοκιμάστε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πείρα
στην ξενόγλωσση εκπαίδευση!

Σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδας: Bryan Hollamby